Put Jazine 88
22240 Tisno, Murter
apartmani.perina@gmail.com
               +385 (0) 22 438 408

   +385 (0) 98 196 1602

Put Jazine 88
22240 Tisno, Murter
apartmani.perina@gmail.com

+385 (0) 22 438 408
+385 (0) 22 438 254  fax
+385 (0) 98 196 1602

  • O nama
  • Apartmani i sobe
  • Kuća za odmor
  • Dodatno za Vas
  • Informacije
Tisno

Tisno

Apartmani Perina nalaze se u mjestu Tisnom, na otoku Murteru, u samom srcu Dalmacije.

Ponosimo se našim mjestom, njegovim vizurama, mirisima, njegovom dušom, koju prije svega čine ljudi, tišnjani i tišnjanke, nasmijani, veseli, velikoga srca, ponosni na svoju tradiciju i običaje. Sam objekt nalazi se na istočnoj strani Tisnog na svega tridesetak metara od mora.

Detaljnije o Tisnome
image

Apartmani i sobe

Apartmani Perina nude smještaj u moderno opremljenim sobama I apartmanima koje smo uređivali s puno pažnje i ljubavlju da bi se Vi u njima osjećali ugodno.

Svaka soba ima vlastiti wc, hladnjak, kuhalo za vodu, sat-tv te terasu sa prekrasnim pogledom na more. Svi apartmani imaju moderno opremljenu kuhinju, klimu, sat-tv, caffe aparat, te naravno terasu sa koje možete uživati u pogledu na more i otok Murter.

image

Opustite se...

U našoj ponudi imamo i kuću za odmor, koja se nalazi na desetak metra od mora, sa terasom i vrtom tik uz more, gdje možete uživati sa svojom obitelji roštiljajući u predivnoj atmosferi ljetnih večeri.

Kuća je moderno uređena te opremljena klimatizacijom, lcd – tv, perilicom za posuđe, perilicom za rublje, aparatom za kavu, sat-tv, i svime potrebnim da biste svoj odmor proveli što bezbrižnije.

image

Ne brinite...

Nastojeći udovoljiti svim Vašim potrebama osigurali smo vez za brod za sve naše goste, parking za auto, te parking za prikolice kao i besplatan internet.

Svakako moramo istaknuti da ćemo sa veseljem dočekati i Vaše ljubimce, te se potruditi da im boravak kod nas prođe što je moguće udobnije. U slučaju da na odmor krećete sa malim djetetom, nudimo Vam dječji krevetić na rasklapanje.

Sve potrebne informacije vezane za boravak u Tisnome, možete pronaći na internetskim stranicama Turističke zajednice Općine Tisno.

Tu su informacije o kulturno povijesnim spomenicima u Tisnome, plažama, biciklističkim stazama na otoku Murteru i bližoj okolici, sva događanja tijekom turističke sezone, savjeti za goste i još pregršt korisnih informacija i zanimljivosti o našem kraju. Možete saznati koje su najbrže cestovne, zrakoplovne i brodske rute do Tisnoga, upoznati povijest Tisnoga i uživati u promo materijalima o našem mjestu.

Turistička zajednica Općine Tisno

 

.